idag har jag och Céline spenderat dagen i shoppingcentret i palmy. Vi båda hittade massor så nu är vi redo för sommaren. Finns inga affärer här som finns hemma (nte äns H&M) eller som jag har varit i förut så det är kul men saknar också alla mina favvos där hemma. Nu börjar jag och Céline lära känna affärenra och veta vilka vi tycker om. Mina favoriter är surfmärkena typ som billabong och liknande. Hemma är billabong helt annorlunda jämfört med här. Det är ganska dyrt men annorlunda och coolt så jag gillart! Ska bli en surfergirl när jag är här mohaha.
Här är dagen i bilder:
mmm Robert Harris kaffe är de bästa <333 (cappuccino) 
åt sushi till lunch igen woop  I några av rullarna är  det kyckling i, lite ballt
 
Mina inköp:
ny hatt för det regna på min gamla så den blev ledsen :((( och en tunika/klänning i ball modell enligt mig
ser kanske inte så mycket ut för världen men är väldigt nöjd med dessa luftiga byxor.. 
bas och nödvändiga saker
 
om ni inte fattar snyggheten i mina plagg får ni stay tuned för att se hur extremt snygg jag är i dom i bilder framöver... hehhehe 
 
nu är jag pank yaaaaay
 
 
 

2 kommentarer

Anonym

29 Oct 2014 20:16

Coola grejer! Bränn inte axlarna bara!!! Har du druckit kaffe och ätit sushi? Looking forward :)

Tekla

30 Oct 2014 18:53

Hej!
Jag ska åka som utbytesstudent till NZ med AFS i januari/februari 2015. Därför har jag massor av frågor!
Bla. undrar jag om deras dialekt är svår?
Vad ska man tänka på?
Vad är de största skillnaderna?
Jättetacksam för svar! :)

Svar: Åh Hej Gud så roligt!! Jag älskar dialekten och tycker inte den är så svår att förstå och du vänjer dig snabbt! Tänka på är en stor fråga men det bästa jag har gjort är att säga ja till absolut allt och det är så kul, händer massa oväntade saker då. Största skillnaden skulle jag säga är att det är mycket mer avslappnat här, hela livsstilen liksom. Typ med skönhetsideal och vad folk har för framtidsplaner är inte så hetsigt som det är i Sverige utan man mår bra här för du lever utan krav och måsten. Gud jag skulle kunna svara mycket längre men börjar såhär så får du fråga mer om du vill veta mer!
Karin

Kommentera

Publiceras ej