Åh trots att jag har det himla bra här saknar jag Er allt där hemma! Tittade igenom bilderna från avskedsfesten, herregud vilken fint avslut jag fick! 


<33333
Just det en liten update också.. Skolan går bra och är kul. Har dock bytt lite ämnen mest för att jag kände att mina ämnen va lite för seriösa och tråkiga och eftersom jag inte riktigt är här för att få superbetyg så vore det bättre att gå i ämnen där jag kan skaffa kompisar. Plus att miin musiklektion som jag trodde skulle vara det bästa var tvärtom jättekonstig (pga lärare och elever) såå mina nya ämnen är följande:
Media, Engelska och Geografi är samma som innan, och de nya är: Cooking (två lektioner) och fick byta matte kurs till level 3 (istället för 2 som jag redan tyckte va utmanade nog). Är mycket nöjd nu!! 
 
Annars vet jag inte riktigt vad ni tycker är intressant att veta, för mig börjar saker bli till vardag vilket är coolt. Céline tvingar mig att jogga varannan dag (woho) och vi försöker lära hunden trix och ens att kunna gå på promenad. Vi tänkte även denna veckan testa på alla sporter i skolan för att se vilken vi vill börja i ( tränade fotboll i måndags). På fredag ska jag hem till JD A.K.A min musiksoulmate med massa andra, det kommer bli kul!! 
 
 
Mina matteanteckningar från Calculus level 3.... Fattar ingenting än så länge haha..
Fitness
Vi åkte ut till en sjä häromdagen och matade duckies.. fint
 Gissa vad jag och Céline gjorde väldigt spontant idag?? Det började igårkväll när det kom en reklam på tv om extrapris på cyklar. Påväg hem på skolbussen fick vi plötsligt ett ryck och hoppade av två hållplatser tidigare i Levin centrum för att köpa oss varsin cykel.. Asså bästa stället! Vi köpte varsin cykel, choklad och hundgodis i samma affär och cykeln kostade cirkus 500 riksdaler. KAP! Nu är planen att kunna hoja runt i Levin tex till simhallen så vi slipper be om skjuts. 
så coola vaaa, den blåa är min.
Choklaad! lite ballt att de har Wonka choklad här precis som i kalle och choklad fabriken. (dock från USA men ändå) och just det den rosa chokladen från förra inlägget smakade helt ok! lite som indianglassen med strössel på hemma.