idag har jag och Céline spenderat dagen i shoppingcentret i palmy. Vi båda hittade massor så nu är vi redo för sommaren. Finns inga affärer här som finns hemma (nte äns H&M) eller som jag har varit i förut så det är kul men saknar också alla mina favvos där hemma. Nu börjar jag och Céline lära känna affärenra och veta vilka vi tycker om. Mina favoriter är surfmärkena typ som billabong och liknande. Hemma är billabong helt annorlunda jämfört med här. Det är ganska dyrt men annorlunda och coolt så jag gillart! Ska bli en surfergirl när jag är här mohaha.
Här är dagen i bilder:
mmm Robert Harris kaffe är de bästa <333 (cappuccino) 
åt sushi till lunch igen woop  I några av rullarna är  det kyckling i, lite ballt
 
Mina inköp:
ny hatt för det regna på min gamla så den blev ledsen :((( och en tunika/klänning i ball modell enligt mig
ser kanske inte så mycket ut för världen men är väldigt nöjd med dessa luftiga byxor.. 
bas och nödvändiga saker
 
om ni inte fattar snyggheten i mina plagg får ni stay tuned för att se hur extremt snygg jag är i dom i bilder framöver... hehhehe 
 
nu är jag pank yaaaaay
 
 
 
Antar att alla är super excited över vad janine handlade för mat i förra inlägget och jag kan avslöja att första middagen blev precis som rubriken lyder.. Nämligen vietnamesiska vårrullar! Det var lite exotiskt och kult att rulla själva. 

Idag har vi över kirrat våra halloween kostymer då vi sänkte våra krav till ganska lågt och nu är vi alltså pumkinsisters Woho. (Två pumpor alltså) idag har vi haft pang väder också, hela 27 grader och jag hade svarta jeans och en svart polotröja :))))) imorgon åker jag och celine till Palmy för att shoppa sommarkläder börja bli kris nu. 

Och just det, idag hade vi röstning om vilka två nya "headstudents" vi ska ha nästa år. Väldigt ärofylld roll som de flesta vill ha i cv:t. Lyssnade på över 20 pers som höll tal idag och himla kul för alla ville sticka ut och var jättenervösa på samma gång. 

Slänger med en bild på shrek också bara för att den här minen gör mig så glad och jag och celine är mitt uppe i ett shrek marathon. Har fjärde filmen och julspecialen kvar att se <33333
Kia ora allesammans! (Hej på Maori) Denna helgen har vi Labour weekend vilket betyder att vi är lediga idag måndag = långhelg. Vi gjorde därför en utflykt till en stad som heter Whanganui (försök uttala det rätt om ni kan). Jag, Janine, Céline, Belgiska Bovy och Italienska Paolo var det som utflyktade (ja jag gjorde det till ett verb) tillsammans. Väl i Whanganui åkte vi först en tur med en gammal ångbåt. Sedan var vi uppe i utsiktstornet, besökte en grym lekplats, och en strand med svart sand. Vi hann även med en lunch på en italiensk restaurang där Paolo pratade italienska med kockarna. 
 
Söndag kväll var jag bjuden på Svenska Hannis värdsysters 17års fest. Hade himla kul, jag och Hanni är en rolig fest kombination, och vi dansade tills benen blev ömma. Hanni har verkligen en mysig värdfamilj de är så snälla och trevliga! 
 
Idag måndag åkte jag, Céline och Janine till Palmy för att hitta nått att ha på oss på halloweenfesten nästa lördag. Blev inte så lyckat eftersom varken jag eller Cëline köpte nått, men vi hade en trevlig dag och åt sushi till lunch. Och kan jag bara avsluta detta inlägget med ett lyckorop för all god mat Janine precis kom in med efter att ha storhandlat. Ahhhhh kylen är proppfull med goda saker, ser så fram emot denna veckans middagar.
 
Här får ni min helg i bilder:
 
Fikar lite på båten
Whanganui från utsiktstornet
Stranden med svart sand
Härlig bildserie tycker jag. Fina vänner
Svenska festkombon