Igårkväll firade vi Josh som fyllde 18. Himla lyckad kväll och så kul att träffa ännu fler nya människor utanför skolan. En skillnad på festerna här jämfört med hemma är definitivt musiken. Inte så mycket dunka dunka utan mer hiphop och typ twerk musik, men jag börjar gilla det, roligare att dansa till. Jag och Hanni har även infört "bag in da box" här borta så den spelas en del också och alla gör "låd dansen". Här får ni lite selfies:
 
( vi ändrade till sommartid här borta idag så nu är det 11 timmars tidsskillnad till Sverige)
 
Holly och Jag
William, jag, Jd, Céline och Kelly
Céline jag och JD
 
Denna veckan började med att vi testade på dans i måndags. Kul kul vill verkligen kunna dansa. Sen va det som vanligt men i torsdags va jag hos JD. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och experimenterade ihop en Fancy middag (läs: pasta med kyckling i sås).

Fredag var sista dagen i skolan för denna terminen vilket betyder att jag har lov I två veckor nu. Då åker jag iväg på "south Island tour". Vilket är en 11 dagars lång rundtur på sydön med alla andra utbytesstudenter som vi bl.a. Träffade i auckland i början. Det ska bli himla kul och vi kommer att se massor. Jag ska bl.a. Simma med delfiner och förhoppningsvis hoppa fallskärm. 
 
Fredag kväll (igår) hade Rebecca en bbq för ett gäng då hon fyllde 17 samma dag som jag fyllde 18. Jättekul och här får ni några bilder från det: 
Rebecca till vänstra, Céline, Raine och Kiana längst fram
Céline, jag, Brooke, Rebecca och Kiana, Ashley framför.
Raine, Céline, Karin, Ashley och Kiana framför 
Raine, Celine, jag och Ashley
Rebecca, Ashley, Kelly och Brooke
Rebecca och Raine
 
Ikväll är det mer festligheter då Josh har 18årsfest mer om det imorgon. 
Såå i helgen var ju planen att det skulle va Rebeccas fest på lördagen men den blev uppskjuten pågrund av kasst väder till nästa fredag. Det kassa vädret gjorde även så att istället för att åka skidor på JD's födelsedag tog vi vanen till Taupo (en stad 3 h bort) och badade i hot pools. (Pooler som är naturligt uppvärmda av allt mystiskt som finns under jordytan hör borta) . Jd överraskade även Holly med att plötsligt stanna vanen på ett bungyjump ställe då just en tandembungy (bungyjump fast två tillsammans) var hans 18års present till henne. Super trevlig dag med superhärligt gäng! Tayla hade med sig ett undervattensfodral till iPhonen så blev lite charmiga bilder! 

OCH!!! Det coolaste som har hänt sen sist är att jag inatt vaknade av att hela min säng gnisslade och rörde på sig, gissa vad det va?? Just det! Min första riktiga jordbävning såå coolt (och lite läskigt..) 

Tjejerna innan poolen 
Jag, celine, Holly, Sarah och Tayla

Hela fina gänget i en av poolerna
Tjejerna och Justus 


Färdig badade! En väldigt lyckad dag och helg för den delen!