Hello mates! En helg har passerat och denna gång har den varit fylld med vänner, surf lifesaving, Stage challenge och Rugby. Vi har spenderat två nätter hos familjen Dykstra där två utbytesstudenter (Mali och Melina) och en kille från skolan bor. Himla härlig familj och de har alltid en massa folk och roligt där. Även väldigt god mat och en jacuzzi vilket var väldigt uppskattat... Hängde med tjejerna, pratade, kollade på film och spelade oboe. Vår konsert med bandet börjar nämligen närma sig och varför inte addera lite oboe till en rockig mando diao låt? (oboe är ett klarinett liknande (tyyyp iaf) blåsinstrument) 
 
I lördags var det Surf lifesaving igen då vi spenderade större delen av dagen ute i vårt andra hem "klubbstugan på Waitarere beach". Träning i båtarna igen och denna gången övade vi bland annat på att plocka upp människor i vattnet. Hängde ett tag med vännerna i klubbstugan ett bra tag efteråt. Usch 7 veckor kvar... att inte ha detta kommer göra ont.
 
Efter att ha vaknat upp hos the Dykstras och fått en redig frulle var det dags för rugby träning. Det börjar bli riktigt roligt och vi förstår mer och mer. Idag fick vi även våra positioner och jag blev en back för att jag tydligen är snabb (ha ha). fruktar/ser fram emot matchen om två veckor när kuddarna vi tacklas mot nu byts ut mot riktiga tjejer... Resten av dagen var det genrep av danserna för stage challenge. Den börjar ta form nu och bra det, eftersom den stora dagen är om knappt två veckor. Konsert, sportdagar och stage challenge kommer alltså upp ganska snart så mycket kul att göra nu.
 
Glömde kameran denna helgen så ja ni får det jag lyckades fånga på snapchat...
systrarna när de gjuter sina tandskydd för rugbyn
ser ut som en Anka men här är en vän från skolan. Tyla hon har vart på bloggen en del
mm detta hände i veckan. Valpen (som förövrigt är jättestor nu) bestämde sig för att baja utanför mitt rum.
Alla tjejerna hos the Dykstras underst ligger jag, sen Cëline, Mali och överst ligger Melina
Lirar lite Oboe. 
turning kiwi... surf life saving t-shirt och rugby. coolt
 
Facts:
  • Passerade 300 dagars sträcket häromdagen och exakt 50 dagar kvar idag. Sjukt går så fort men samtidigt så långsamt. Varför gör inte alla människor utbyten? Kan nästan känna hur mycket jag har vuxit som människa och så mycket som det givit mig...
  • Vad folk tar med sig som lunch här är väldigt spännande samt onyttigr. Mycket chips, läsk och energidryck. Men öven kex med en tillhörande ostdipp är mycket populärt.
  • I veckan har det regnat massor vilket har resulterat i översvömningar. Vägarna till Wellington var avstängda och klipp där folk simmar på gator osv syns på nyheterna.

Kommentera

Publiceras ej