Mycket riktigt blev även denna lördag väldigt fullpackad och väldigt lyckad. Vinterträning är igång med surf lifesavingen då vi nu tränar för att bli "crewmen". Det är personen som sitter där framme i gummibåten och plockar upp eventuella simmare som behöver bli räddade. Du håller i ett rep från fören på båten och varje gång en våg kommer ska du slänga dig framåt med all din vikt. Väääääldigt roligt, speciellt igår när det var höga vågor. Jag var ute i båten hur länge som helst och nu är mina fötter helt blåa av blåmärken efter banden jag hade dem i. Surf lifesaving är definitivt det bästa med mitt liv här i NZ och det är så kul att det inte riktigt är över än.
 
Kvällens bravader började med att vi åkte och skådade alla vackra människor som gick rödamattan in till en av de andra skolornas bal. Många vänner från surf life savingen osv går där och alla var supervackra, blev nästan tårögd. Vi spanade in hur vi ska gå och poosa osv inför våran bal som närmar sig så småningom (27:e juni). Nästa stop var hos Kiana (en fin vän från skolan) i Foxton där vi tillsammans gjorde oss i ordning för kvällens fest. Det var nämligen Keegan´s och Wez´s 18 års fest resten av kvällen och de flesta från skolan var där. Kul kväll och den fick ett mysigt avslut då vi hade sleepover hos Kiana efteråt. 
 
Idag är det söndag men även morsdag här. Det firade vi med att ha rugbyträning och resten av dagen ska vi vara tjejiga med inpackningar och allt där till! 
 
Behöver kunna alla delar på båten, sätta ihop och isär den, pumpa luft, fylla med bränsle osv också..
Victoria
Marcus tyckte det va kallt...
 
Fina Alysha och Connor
Och vackra Miriam var bara några av våra fina vänner som såg fantastiska ut för deras bal. 
Hanni kom till Kiana också efter en stund. '
Tårtan är i form av deras favvo rugbylags tröjor.. Vilket båda killarna också hade på sig. 
 
Fenomenet med selfies alltså. Folk kommer upp till en på fester (och i övrigt för den delen) "- Karin kom och ta en elfie med mig" absolut! Här får ni ett litet smakprov från alla gårdagens... :
Lilo jag och Tyla. Lilo har världens vackraste sångröst och Tyla är international capten. (ansvarig för oss exchangies) 
Finisen Shavaughn (uttalas shevån typ) som jag hänger mycket med i skolan. 
Och till sist en med sköningen Dion. 
 
Facts:
  • Det är väldigt vanligt om inte standard att vuxna är med på festerna här nere. Dels för att hålla koll osv men också för att ha kul själva. Lite roligt att alla generationer festar tillsammans liksom utan att det är pinsamt.
  • Om något ät gluten fritt här står det överallt på paketen. Som att de skulle sälja bättre liksom. Åt glutenfria popcorn häromdagen  men sen när skulle popcorn någonsin ha innehållt gluten iksom? 
  • Alla hade super fancy bilar när de körde upp till balen. 

1 kommentarer

Anonym

10 May 2015 10:24

Bra där med vuxna på festen, det ser pappa o jag fram emot! Kul inlägg!!!

Kommentera

Publiceras ej