Innan jag pratar om min helg tänkte jag bara avslöja att *trumvirvel* jag signade upp för det blivande RUGBYlaget på min skola i veckan!! Ska bli mycket spännande att få bli nedtacklad och kasta den avlånga bollen. (har inte en aning hur sporten fungerar faktiskt..) Jag bestämde mig också för att vara med i volleybolllaget och hade en kul träning på den extra långa tordagslunchen. Laget känns roligare i år då flera är från mitt tjejgäng som jag umgås med i skolan plus att vi är många fler än förra året. Jag är taggad inför matcherna och vanåkandet framöver. 
 
Nu till min helg som hittills varit väldigt bra. I går (fredags) kom vår tredje medlem i "supertrion" nämligen finske Joona på en sleepover. Han har varit på ett tre veckors långt äventyr fyllt med ishockey i Auckland. Vi satt ute i sommarnatten med ljus och en skip-bo kortlek och pratade och myste långt in på småtimmarna. Joona har även bara 4 veckor kvar här i NZ då han vill hinna hem till sina hockey tryouts (så himla finsk va...) och då blir det plötsligt bara jag och Céline kvar av vad som i början var ett dream team (Paolo, Bovy, Joona, jag och Céline). Vi måste därför göra det bästa av tiden vi har kvar och det var nödvändigt med lite kvalitetstid. 
 
Idag lördag hade vi lust för att sätta på oss våra supersexiga uniformer igen och nästan rädda liv (har fortfarande inte varit med om någon rescue men jag är alltid redo). Nu är de inte många patruller kvar eftersom sommaren tyvärr börjar lida mot sitt slut. Jag och Céline bestämde oss därför för att vi var tvugna att testa alla olika surfbrädor och andra tillbehör innan vi lägger av. Idag paddlade vi därför en slags kayak och fångade vågor med en bodyboard (en sådan kort surfbräda man brukade ha som barn ). När sista patrullen är över ska jag se till att klippa ihop alla filmer från patrullerna så att ni kan få uppleva min favvohobby i detta landet ännu mer.. 
Supertrion återförenad
Skandinaverna woop
Hon som inte kommer från Skandinavien...
Vi spelade även volley på stranden idag
Maia i the IRB. om det skulle ske en rescue är det troligast att denna båt tas ut. De är snabba som sjutton ut faktiskt (och också himla roliga att studsa på vågorna i). Maia håller i snöret där framme och det finns en speciell teknik över hur han ska röra sig när båten möter vågor. 
Här paddlar vi lite.
Så gosig bild på väldigt goa Olivia och Isaac.
Sötis Isaac.
 Det är väldigt storskillnad mellan hög och lågvatten. På morgonen är vattnent långt upp och senare under dagen måste vi flytta fram husvagnen. Därför är sanden mjuk och stolarna sjunker ner... lol
 
Facts
  • Mina värdföräldrar har pratat om en speciell frukt ett tag och i veckan kom den äntligen ut i affären.  Det är ett Nashipäron som alltså är en blandning mellan ett äpple och ett päron. Konsistensen var smaskens, krispig och saftig på samma gång. Dock tror jag att smaken kan mogna till sig något. 
  • Som svensk är jag van vid ett ganska strukturerat kösystem där det är väldigt fel att knö sig. I detta landet är det inte samma sak. Varje morgon när bussen kommer är det krig (i svenska mått mätt) om vem som ska gå på först.  Min inre köälskande svensk har börjat bli väldigt irriterad...
  • Alla oönskade kryp dödas inte med en flugsmällare utan istället sprayar man dem med nått insektsdödande. Love it den ger än så mycket makt (sprayen alltså) . Oj usch nu lät jag läskigt, är en djurvän lovar..