Dagens kreativa rusch användes till att tillfredställa min Svenska fasters briljanta idé om att filma runt i Shannon där jag bor. Gick på en rejäl promenad och filmade de flesta gatuhörn och grässtrån på vägen. Efter lite klippande och klistrande kom jag fram till resultatet här nedan. Jag gick lite crazy på slutet med musiken då jag fick för mig att jag skulle få in så många låtar med ordet "walk" i sig som möjligt... förlåt. Om ni har suttit och väntat och drömt om hur det faktiskt ser ut runt omkring mig kan ni nu äntligen få följa med på en prommenad, så häng med! (åhhhh gud va lamt skrivet men var tvungen) 
 
 
 Facts: 
  • Var du än befinner dig i NZ är du aldrig längre ifrån havet än 100 miles (vilket motsvarar cirkus 160 km) 
  • När du går in i en affär eller liknande frågar de alltid "how are ya?" men de bryr sig inte egentligen om svaret utan bara "fine, thanks" räcker fint. Tog ett tag innan jag fick kläm på det. Blir liksom oj gud vad vill dom ha för svar, frågar man tillbaka, bryr de sig verkligen osv... 
  • Oklart om vi har detta i Sverige men här finns det ett jobb som kallas för "lollipopman". De har till uppgift att stå med en skylt i traffiken där det står "go" eller "stop" på. Ganska töntigt och lever därför upp till sitt namn. 

1 kommentarer

Anonym

23 Apr 2015 15:43

Kan inte du filma typ i skolan (om ni får det) och göra en film från dina lektioner och så? Skulle vara så kul att se!!

Svar: Åh bra idé det kan vara nästa grej! :)
Karin

Kommentera

Publiceras ej