Tyckte denna dagen förtjänade sig ett eget inlägg då den har varit upp och ner med olika incidenter. Den började med att jag fick vara med och duscha hundarna. Japp ni hörde rätt in i duschen med dom. Fick sedan äntligen mina julklappar hemifrån Sverige levererade och blev super glad för innehållet. Min värdfamilj uppskattade också de typ 1 kg skumtomtarna väldigt och de har gått åt som smör.

De två sönerna plus en flickvän har kommit upp för att stanna i helgen och vi åt väldigt gott grillat kött och hade trevligt när även en granne och hennes dotter kom över för en stund. Sedan Skypade jag med mina päron om roadtripen men de ble rätt va det va avbrytna av ett skrik ifrån mig. Detta eftersom jag sett något krypa i min säng... Det visade sig vara en stor kackerlacka som min värdsyster iklädd en ank-onesie fick rädda mig ifrån för att sedan mata sköldpaddan med. Mina föräldrar var med på skype i hela processen. Usch usch det var väldigt dramatiskt där ett tag..

Det som tumlade om kvällen rejält var också att vi fick reda på att en till medlem i vårt crew måste återvända till sitt hemland. Belgaren Bovy kommer att lämna inom bara några dagar och det gjorde ont i hjärtat eftersom han är en av våra bästa kompisar här. 

Här ser ni dogsen Brandy, Charlee och Sacha.  Tree tjejer alltså. Sacha är den som slickar (den håriga längst ner i bild) 
Julafton wohooo. (har som sagt ny address så fråga om ni känner er inspirerade) 
Fick en bok i en av paketen så läste lite i solen.
favvo bild på Bovy. <3 Han heter egentligen Corentin Bovy men ingen kan uttala Corentin rätt...
I denna bilden återstår alltså bara Joona till höger... Bovy och Jutus i bakrunden behövde åka hem av olika anledningar och Paolos utbyte var bara i sex månader. So sad är trött på att säga hejdå till människor hela tiden.
 
Facts:
  • Cam Aimee´s pojkvän flyttade in till oss i igår. Han har i princip bott här ändå men nu är det officiellt. Välfigt trevligt kille med roliga historier att berätta.
  • I NZ är all brandkår styrd av frivilliga så när det är brand eller bilkrasch osv går en hög siren i hela staden och alla frivilliga brandmän måste släppa det de gör ch rusa till stationen. Sirenen går ganska ofta.
  • När vi ändå är inne på ljud så låter det väldigt rymdaktigt ifrån övergångställerna här. Coolt zoom ljud när du får gå över gatan. I Auckland såg vi också ett övergångsställe där man kunde korsa diagonalt i en korsning, super exciting. 

Kommentera

Publiceras ej