Bjuder på en liten vardagsupdate. Skola som vanligt, ämnerna är fortfarande kul. Det hände dock något extra spännande idag. Jag gjorde nämligen mitt allra första köp i skolkafeterian (wooow). Det blev alltså en cheeseburgare istället för mina vanliga sallader. Vill pröva den friterade lasangen också, sen är livet komplett typ. Alternativen i kafeterian som ni hör är inte superhealthy direkt. 
 
Jag går på Crossfit/Fitness club efter skolan på tisdagar och onsdagar. Idag var min vän Warwick där och efter vad som kändes som ett hundratal squats och annat skoj åkte vi till stranden för att svalka ner oss. Warwick flyttar till Wellington på måndag för att plugga ekonomi på universitet. Och btw, det andra W:et i hans namn är tyst. Min hjärna vill inte fatta detta och jag säger alltid fel men nu kan ni säga rätt iaf...Här är det fortfarande varmt, omkring 25 grader. Att kunna åka till havet en vanlig onsdag i februari efter skolan, är en av många anledningar till varför jag älskar detta landet.
 
 
 
Facts: 
  • Choice är också en kiwislang som sägs ofta. Används mest som typ "schysst" eller "najs"
  • I skolan skriver verkligen alla med bläckpennor. Ingen ville låna mina pennor när jag hade pennor i början ;///. Men nu har jag mainstreamat till mig och införskaffat ärgglada bläckpennor.
  • Bro är också ett vanligt slang och kommer som ni fattar ifrån brother. Dock med Kiwiaccenten blir o-ljudet väldigt runt liksom. Det är också vanligt att kalla dina polare för cousins elles cuzzies (oklart med stavningen där). Eller för att va crazy och kalla de för Cuzziebro. Alla blir släkt plötsligt, crazy bananas. 

Kommentera

Publiceras ej