Resten av min helg har spenderats på två olika stränder. Igår var det dags för att rädda liv i våra fina uniformer igen. (Med andra ord hade vi livvakts patrull..) Vädret var grått och inte super för strandbesökare vilket gjorde att havet fyllt med livvakter istället för simmare. Vi hade tid att testa både en kneeboard ( smal lång surfbräda som du sitter på knä på) och en standup paddleboard ( stor, bred bräda som du står upp på med en lång paddel). Alltid när jag tar med min kamera försvinner den en stund för att sedan återvända med massa roliga bilder. 
 
Efter patrullen åkte jag ut till Hanni och Himatangi. Vi träffade olika kompisar där ute på kvällen. Först Georgia och Josh som vi pratade en stund med och lite senare två killar Barney och Karl. Vid midnatt fick vi en briljant idé om att gå ut och fiska ål i träsket. Why not liksom? Vi alla var väldigt taggade men det vände ganska fort då träsket verkade väldigt dött, förutom en karl som råkade trilla i lite halvt. Sent på kvällen skypade vi hem till Hannis familj och farmor. Väldigt trevliga typer med härlig skånska. 
 
I dag prövade vi våran fiskelycka igen men denna gången på stranden. Det var nämligen fisketävling i Himatangi och hela stranden var full med exalterade fiskare. Vi fångade ingen men dagen innan hade Hannis värdpappa fångat en babyhaj! På eftermiddagen satt vi ute och pratade med ytterliggare två vänner (Legrand från skolan och en Cody.) Njuter av att ha så nära till vänner i Himatangi men också såklart att ha roliga sleepovers med andra halvan av den svenska superduetten. 
 
uppe i "tornet". Egentligen är det en tvåmanssits uppe på vår husvagn.
In action.
Teaaro och Isaac
Vet ni hur kil det är att hoppa på vågorna i gummibåten eller??
 Ytterligare en underbar solnedgång 
Tre taggade ålfiskare
En ålfiskare på en lekplats
Himatangi beach. "pinnarna som sticker upp är fiskespön och de fortsätter så långt ögat kunde nå".
Kolla mina fiskeskills
En annan svenne med sina fiskeskills.
En Legrand. Väldigt härlig och rolig vän.
 
Facts:
  • Blir väldigt confused av namnet "Tayla". Det kan nämligen stavas på typ hundra olika sätt: Tyla, Taelah, Tayla, Taylor (det sista alternativet kan vara både ett kill eller tjejnamn)  osv... Allt låter likadant i mina öran men det finns viss utalnings skillnad tydligen.
  • Niketofflor med strumpor är tydligen mode. En killa hade det på fest för någon vecka sedan och jag trodde han var ironisk.. Det var han inte. 
  • Det är väldigt mycket tjejdrama här. Svårt att hänga med i svängarna...
 

2 kommentarer

Anonym

22 Feb 2015 12:58

Jag älskar din blogg! Den ger så mycket liv åt dina historier. Solnedgången är underbar! Stranden där du fiskar är såå fin. Tänk att stå på sanden och fiska..!! Ålfiske.. Kanske var det lite tur att ni inte fick så mycket ål:) de är väldigt slingriga. Bättre lycka med fisket nästa gång! Kramar från mamma!

Anonym

22 Feb 2015 22:43

Håller med, älskar också din blogg! Jättekul att läsa och man vill bara veta mer om allt. Vad är "stage challenge" lite mer specifikt? Är det en grej bara elever gör eller har ni lärare och så som bestämmer? Låter kul att tävla mot andra också, hoppas du kommer skriva om hur det går och så!

Svar: Gud vad glad jag blir tack!! Stage challenge är en dansuppsättning. Alla skolor får ett gemensamt tema (kommer inte ihåg årets för tillfället) som elever sedan ska göra en dans/show baserat på. All koreografi, rekvisita, smink och kläder osv fixas endast av elever. Sedan åker man då och uppträder och tävlar mot andra skolor som gjort samma sak. Vi har precis startat och än så länge har vi bara haft auditions men jag ska absoluta hålla bloggen uppdaterad om fortsättningen! :)
Karin

Kommentera

Publiceras ej